Deser budyniowo-kisielowy.

4.5 (145 ocen)

  • 20 min

Dobry i szybki deser.

  • 20 min

Składniki:

  • 1 budyń śmietankowy
    1 kisiel z owoców leśnych
    ok. pół szkl. kaszy manny
Wystaw ocenę:

4.5 (145 ocen)

Zobacz również:

Desery

Deser budyniowo-kisielowy. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kisiel i budyń ugotować. Kisiel przelać do foremek. Do gotującego się budyniu wyspać kaszę mieszając by nie zrobiły się grudki gotowe przelać na kisiel. Zostawić do ostygnięcia wyjąć z foremek.

Porady

Można podawać z owocami.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować