Czerwona kapusta z ogórkiem konserwowym

4.5 (173 ocen)

  • 10 min

Szybka surówka, łatwa i smaczna :)

  • 10 min

Składniki:

  • pół główki czerwonej kapusty
    pół słoika ogórków konserwowych
    2 łyżki soku z cytryny
    3 łyżki oleju
    czubata łyżeczka cukru
    sól
Wystaw ocenę:

4.5 (173 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Ogórki konserwowe

Czerwona kapusta z ogórkiem konserwowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę i ogórki ścieramy na tarce o dużych oczkach lub drobno siekamy.
  • 2. Dodajemy sok z cytryny, olej, cukier i solimy do smaku. Mieszamy. Gotowe!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować