Ciasto wiśniowe na spodzie z kakaowych ciastek Petit Beurre

0 (0 ocen)

robi i zjada się je w mig

Składniki:

  • 2 przygotowane według przepisu na opakowaniu budynie śmietankowe, 3 opakowania kakaowych herbatników Petit Beurre, 2 łyżki posiekanych migdałów, dżem wiśniowy
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Ciasta Desery

Ciasto wiśniowe na spodzie z kakaowych ciastek petit beurre - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Na dnie tortownicy wyłożonej folią układam herbatniki.
  • 2. Na herbatnikach kładę warswę dżemu.
  • 3. Na dżemie rozsmarowuję gotowe, ostudzone budynie śmietankowe.
  • 4. Całość posypuję migdałami.
  • 5. Schładzam w lodówce.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować