Ciasteczka z ciasta francuskiego

0 (0 ocen)

Najlepsza przekąska, którą łatwo i szybko przygotujesz a wszystkim zasmakuje ! :)

Składniki:

  • 1 opakowanie ciasta francuskiego
    marmolada
    twaróg
    odrobina mleka
    cukier puder

Ciasteczka z ciasta francuskiego - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Z ciasta francuskiego wykrawamy kółka za pomocą szklanki i układamy na blasze.

  • 2. Twaróg rozrabiamy z odrobiną mleka i cukru. Na kółka wykładamy po pół łyżeczki marmolady i gotowego twarogu.
  • etap pieczenia 3. Blachę wkładamy do piekarnika na minimum 20min. i pieczemy w 200°C na złocisty kolor.
    Posypujemy cukrem pudrem.Podajemy na zimno lub ciepło.

Porady

Nadzienia możemy rozdzielić

Komentarze

Podobne przepisy