ciasteczka ule orzechowe

4.5 (175 ocen)

  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Super wygląd a smak jeszcze lepszy ja robiłam 3 wersje: orzechowe, herbatnikowe i kokosowe. Mogą być z nadzieniem i bez.

  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - zmielone orzechy włoskie: 20 dekagramów
    - cukier puder: 20 dekagramów
    - białko: 1 sztuka
Wystaw ocenę:

4.5 (175 ocen)

Zobacz również:

Ciastka

Ciasteczka ule orzechowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wszystkie składniki połączyć w zwartą masę. Foremki wypełnić masą. Wyjąć z foremki. Na czubku zrobić kleksa z rozpuszczonej czekolady lub polewy czekoladowej. Wstawić do lodówki. Gdy stężeją wyjąć i już można je konsumować . Kto nie ma foremek można zrobić kulki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować