Chrupiące bułeczki

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Łatwe do zrobienia. Świetnie wyglądają i smakują całej rodzinie.

Składniki:

  • ● 5 bułek pszennych
    ● 4 ząbki czosnku
    ● pęczek szczypiorku
    ● 20 dag żółtego sera
    ● 1/2 kostki masła
    ● keczup

Chrupiące bułeczki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Czosnek obieramy, przeciskamy
    przez praskę.
    Szczypiorek myjemy, drobno
    siekamy. Ser ścieramy
    na tarce o dużych oczkach.
  • 2. Bułki przekrawamy. Każdą
    połówkę smarujemy
    masłem i układamy na blasze.
    Posypujemy czosnkiem,
    serem i szczypiorkiem.
    Pieczemy w temp.
    190 °C, aż się zrumienią.
    Polewamy keczupem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PPWS_11-2010

Komentarze

Podobne przepisy