CEBULA FASZEROWANA WYPASIONĄ JAJECZNICĄ

0 (0 ocen)

  • 25 min

SMAKUJE ŚWIETNIE I ŚWIETNIE WYGLADA

  • 25 min

Składniki:

  • 8 CEBUL
    WEGETA,
    4 JAJKA
    SZCZYPIOR
    0.5 LASKI KIEŁBASY
    2 PIECZARKI
    2 ŁYZKI MASŁA

Cebula faszerowana wypasioną jajecznicą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • cebula faszerowana wypasioną jajecznicą 1. Cebule obieramy . Ściamy ich wierzchołki,wydrążamy środki. Wkładamy cebule do garnka, zalewamy wrzątkiem i podgotowujemy około 30minut. Ugotowane cebule odsączamy lekko doprawiamy wegetą.
    Pieczarki kroimy (dowolnie) i dusimy na maśle,dodajemy kiełbasę i wbijamy jajka.Gotową jajecznicą napełniamy cebulę.Posypujemy szczypiorkie.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy