Cannelloni z serem i musem z cukinii

0 (0 ocen)

  • 1 godz. 10 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

ciekawy smak

  • 1 godz. 10 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 250 gram sera białego półtłustego z rożka-Piątnica
    1+2 jajka
    3-4 łyżki gęstego musu owocowego ,u mnie tym razem cukinia z galaretką
    4 łyżki gęstej smietany 22%
    Cukier do smaku
    Makaron Cannelloni

Cannelloni z serem i musem z cukinii - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Cannelloni z Serem i Musem z Cukinii 1. Ser, mus owocowy , 1 jajko rozmieszać widelcem.
    Napełnić makaronowe rurki Cannelloni i ułożyć w natłuszczonej formie.
    4 łyżki gęstej, kwasnej smietany 22% roztrzepać z 2 jajkami i cukrem do smaku.
    Polać cannelloni. Przykryć aluminiową folią, błyszczącą stroną do srodka.
    Wstawić do nagrzanego piekarnika 200 st na ok. 50 minut

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy

4.5 (180 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Cannelloni z serem feta i szpinakiem