Bułeczki bez mąki i glutenu

4.48 (157 ocen)

  • 30 min

Jeśli raz spróbujesz to już nigdy nie kupisz "pompowanych" bułek sklepowych

  • 30 min

Składniki:

  • Składniki: filiżanka poj. 150ml z podanych ilości wyszły 4 szt.

    1 kostka sera białego chudego około 200g.
    1 filiżanka otrębów gryczanych średnio zmielonych
    garść pestek dyni
    1 filiżanka pestek słonecznika
    1 jajko
Wystaw ocenę:

4.48 (157 ocen)

Zobacz również:

Pieczywo Bułki

Bułeczki bez mąki i glutenu - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wszystkie składniki łączymy razem nadajemy ciastu kształt bułek.Blachę polewamy tłuszczem lub pieczemy na papierze bez udziału tłuszczu. Pieczemy około 20 min w tem 180- 200 st.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Bułka Twaróg

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować