Bruschetta z tapenadą i szynką szwarcwaldzką

0 (0 ocen)

  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Pyszne grzaneczki na ciepło eksplozja smaków

  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Składniki:


  • - bruschetta: 1 sztuka
    - oliwki czarne: 0.5 szklanki
    - anchois: 2 łyżki
    - kapary: 2 łyżki
    - oliwa z oliwek: 3 łyżki
    - ser kozi twarogowy: 1 sztuka
    - koperek: 0.33 pęczka
    - szynka szwarcwaldzka: 1 opakowanie

Bruschetta z tapenadą i szynką szwarcwaldzką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Czarne oliwki ,anchois i kapary z odrobina oliwy miksujemy na masę . Bruschette kroimy smarujemy oliwą i grillujemy na patelni .Grzankę smarujemy pastą ,Nakładamy plasterek szynki i plasterek sera koziego.Ozdabiamy koperkiem i sałatą.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy