Bagietkowe Szaszłyczki

0 (0 ocen)

  • 15 min

Smaczne i szybkie w przygotowaniu. Nie wymagają zdolności kulinarnych;)

  • 15 min

Składniki:

  • Składniki podstawowe:
    1 bagietka
    1 papryka
    1 kiełbasa

    Składnik dodatkowy:
    pieczarki

    Składniki robocze:
    masło i olej do smażenia
    czosnek granulowany

Bagietkowe szaszłyczki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Bagietkę kroimy w kostkę i podsmażamy na maśle. Podsmażoną bagietkę oprószamy granulowanym czosnkiem. Kiełbasę, paprykę i pieczarki kroimy w kostkę i również podsmażamy, wszystko osobno. Gotowe grzanki, kiełbasę, pieczarki i paprykę nabijamy na wykałaczkę.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy