Bagietka z awokado i salami

0 (0 ocen)

  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Jedno z kanapkowych połączeń, które koniecznie trzeba wypróbować! Intensywne salami w połączeniu z orzechowym, kremowym smakiem awokado tworzą kompozycję, której nie da się opisać!

  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • - bagietka: 0.5 sztuki
    - awokado: 0.5 sztuki
    - salami plasterki: 6 sztuk
    - sałata strzępiasta liście: 3 sztuki

Bagietka z awokado i salami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Bagietkę kroimy w poprzek, tworząc niewielkie owalne kromeczki. Na każdą nakładamy 1-2 grube plastry awokado, dodajemy sałatę i salami.
  • 2. Więcej zdjęć znajdziecie na blogu SmacznyKąsek.com:
    http://www.smacznykasek.com/?p=623

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy