Babeczki z łososiem

4.49 (172 ocen)

  • 30 min

eleganckie wytrawne babeczki z pysznym kremem łososiowym i różyczką z łososia, szybkie, efektowne i co najważniejsze- przepyszne.

  • 30 min

Składniki:

  • opakowanie babeczek wytrawnych - (20sztuk)
    380g twarożku ze szczypiorkiem (np. President)
    160g pasty z łososia
    150g Łososia wędzonego (tacka)
    nać pietruszki na ozdobę
Wystaw ocenę:

4.49 (172 ocen)

Zobacz również:

Babeczki Babeczki Przystawki

Babeczki z łososiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Twarożek z pastą łososiową łączymy razem. Powstały krem dajemy do szprycy i nakładamy na babeczki. Wędzonego łososia dzielimy na paseczki i formujemy różyczki. Układamy na babeczki z kremem i przystrajamy pietruszką.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wielkanoc Wielkanoc

Podobne przepisy

To może cię zainteresować