Babeczki nadziane - złota rybka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:
1.Babeczki zrobić według przepisu na opakowaniu, wystudzić
2.Budyń śmietankowy zrobic według przepisu na opakowaniu, wystudzić
3.Zimne babeczki posmarować niewielką ilością budyniu.
4.Z żółtego lukru wyciąć okrąg więszy od babeczek i przykleić go do babeczki.
5.Z reszty żółtego lukruzrobić łuski. Posłuży do tego tyłka do dekorowania z końcówką okrągłą. Łuski przykleić do babeczki tak by nachodziły na siebie tworząc łuskę. Układanie łuski rozpocznij od końca babeczki
6.Z żółtego lukru zrobić rónież płetwy, które za pomocą wody przyklejamy do rybki. Zamiast wody można użyć kleju jadalnego.
7.Z czerwonego lukru zrobić dwie niewielkie kuleczki. Połączyć je razem tworząc usta. Przykleić rybie
Komentarze