a'la schabowy

4.5 (149 ocen)

Kotlet schabowy nadziewany szynką, żółtym serem i korniszonem

Składniki:

  • 3 plastry schabu
    3 plastry szynki
    3 plastry sera żółtego
    3 plastry ogórka korniszon
    sól i pieprz do smaku
    jajko, mąka i, bułka tarta do panierowania
    olej do smażenia
Wystaw ocenę:

4.5 (149 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Kotlety

A'la schabowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • schabowy 1. Kotlety schabowe rozbić oprószyć solą i pieprzem. Na każdy kawałek schabu położyć plaster szynki, ser żółty i plaster ogórka. Złożyć na pół i dobrze ścisnąć. Panierować w mące, rozkłóconym jajku i bułce tartej. Smażyć z obu stron na rumiano.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Wieprzowina

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować