Przyślij Przepis Wydanie Specjalne 4/2017

W kuchni jajka są niezastąpione. Przeglądając numer, zdziwicie się, na ile sposobów można przyrządzić jajecznicę i sadzone. Na domową imprezę z pewnością przydadzą się pomysły na sałatki, pasty na pieczywo czy wymyślne nadzienia do jajek. A jeśli zostanie Wam kilka białek lub żółtek, też mamy na to radę.

Liczba przepisów: 25

5 (1 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Frittata z porem , brokułami i szpinakiem

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
jajka z farszem z boczkiem

4.99 (179 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

image-1u5s553

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

image-15p3xuv

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Jajka z papryką i groszkiem

4.5 (141 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Grzanki z jajkiem sadzonym,serem i salami

4.5 (141 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Grzanki z jajkiem sadzonym,serem i salami

evita0007 Smaczne :)

To może cię zainteresować