Magazyny

  • Przyślij Przepis Wydanie Specjalne

    Przyślij Przepis Wydanie Specjalne 3/2017

    Zdarzają się sytuacje, gdy trzeba przygotować obiad w niespełna pół godziny. Wtedy niezastąpione okazują się makaron oraz ryż. Smakują przyrządzone na słodko, jak i w daniach wytrawnych: zapiekankach czy plackach. Uwielbiane przez wszystkich makarony z sosem czy risotta to najprostsze potrawy pod słońcem. Aby wyczarować te pyszności, wystarczy kilka składników i odrobina chęci. Ale dania wybrane do tego zeszytu mają jeszcze dwie ogromne zalety. Są niedrogie i sycące – na każdą kieszeń i apetyt.
  • Kulinarne Hity Wydanie Specjalne

    Kulinarne Hity Wydanie Specjalne 1/2017

    Wielkanocny stół wymaga szczególnej oprawy. Niech zagoszczą na nim kolorowe mazurki, puszyste serniki, cudownie wyrośnięte babki, wspaniałe torty i bajecznie słodkie dekoracje. Przepisy na nie znajdziecie w tym zeszycie. Właśnie teraz możecie dać prawdziwy upust swojej kulinarnej fantazji, przygotowując dla rodziny fantastyczne słodkości. Z pewnością znajdą się wśród nich wyjątkowe hity!
  • Przyślij Przepis!

    Przyślij Przepis! 3/2016

    W naszych domach ważną rolę odgrywają zupy. Gdy zimą wracamy ze szkoły czy pracy, dobrze zjeść talerz rozgrzewającej grochówki, ogórkowej czy fasolowej. Dlatego w tym numerze poświęciliśmy im sporo miejsca. Taka zupa może być wstępem do głównego dania lub kompletnym sycącym posiłkiem, jeśli dodamy do niej słuszną porcję kiełbasy lub mięsa. Ponieważ zbliża się koniec karnawału, wybraliśmy też dla Was przepisy na pączki, oponki i inne słodkości. Już cieszymy się na myśl o tłustym czwartku!
  • Kulinarne Hity

    Kulinarne Hity 1/2017

    Marzy Wam się kulinarna podróż do Azji w środku zimy? Nic prostszego. Wystarczy przetestować wszystkie przepisy na orientalne specjały, które przygotowaliśmy dla Was w tym numerze. Te dania rozgrzewają i dodają wigoru! Kto tak jak my zawsze ma ochotę na słodkości, też będzie zachwycony. Mamy bowiem dla Was aż trzy boskie torty: czekoladowy, wiśniowy i kukułkowy.

Przyślij Przepis!

Przyślij przepis! to miesięcznik składający się wyłącznie z przepisów nadesłanych przez Czytelników lub zamieszczonych w serwisie przyslijprzepis.pl. Jest przeznaczony przede wszystkim dla osób, które często gotują i szukają różnorodnych i sprawdzonych przepisów na dania z łatwo dostępnych i niedrogich składników. Wybrane przepisy dodatkowo testuje nasza redakcyjna kucharka – Marta Krawczyk.

Za opublikowany przepis płacimy 75 zł, za przepis ze zdjęciem potrawy – 100 zł. Autor przepisu miesiąca otrzymuje 1000 zł. Osobę, która zaprosi nas do domu i pokaże, jak gotuje swoje ulubione danie nagradzamy kwotą 500 zł.

Przyślij Przepis! Wydanie Specjalne

Wydania specjalne miesięcznika są poświęcone jednemu z wybranych z Przyślij Przepis kulinarnych działów. Są adresowane do osób, które chętnie i często gotują i szukają sprawdzonych przepisów.

Kulinarne Hity

Kwartalnik bazuje na najciekawszych przepisach użytkowników serwisu przyslijprzepis.pl opatrzonych atrakcyjnymi zdjęciami. Znajdują się w nim stałe działy: śniadanie, obiad, kolacja, deser. Są to dania z pomysłem, przygotowane na bazie ogólnodostępnych składników, wymyślone przez osoby, dla których gotowanie jest prawdziwą pasją. Uzupełnieniem magazynu są wydania specjalne.