Magazyny

  • Kulinarne Hity

    Kulinarne Hity 1/2017

    Marzy Wam się kulinarna podróż do Azji w środku zimy? Nic prostszego. Wystarczy przetestować wszystkie przepisy na orientalne specjały, które przygotowaliśmy dla Was w tym numerze. Te dania rozgrzewają i dodają wigoru! Kto tak jak my zawsze ma ochotę na słodkości, też będzie zachwycony. Mamy bowiem dla Was aż trzy boskie torty: czekoladowy, wiśniowy i kukułkowy.
  • Przyślij Przepis!

    Przyślij Przepis! 2/2017

    Zimą organizm potrzebuje kalorycznych dań. Dlatego w tym numerze znajdziecie sporo przepisów na mięsne specjały i sycące zupy. To też idealny czas na kulinarne podróże. Bo w mroźne dni mało co sprawia taką radość jak egzotyczne eksperymenty w zaciszu domowej kuchni. By cała rodzina mogła cieszyć się zdrowiem podczas zimowych ferii, warto pamiętać o dostarczaniu witamin. Polecamy Wam pyszne dania z buraka. Dużo wartości odżywczych mają też warzywa korzeniowe, ciecierzyca lub fasola. Podpowiadamy, jak je przyrządzić, by smakowały wyjątkowo.
  • Przyślij Przepis! Wydanie Specjalne

    Przyślij Przepis! Wydanie Specjalne 1/2017

    Kurczak cieszy się popularnością w niemal każdym domu. Pieczony, duszony, smażony i grillowany pojawia się na stołach zarówno na co dzień, jak i od święta. Nic dziwnego – to naprawdę szybkie do przyrządzenia i niedrogie mięso. A do tego jest bardzo uniwersalne: świetnie smakuje z pikantnymi przyprawami czy z owocami. Kurczak jest doskonały do sałatek, gulaszy oraz zapiekanek, idealny na kotlety. A upieczony na złoto może być królem biesiady.
  • Przyślij Przepis! Wydanie Specjalne

    Przyślij Przepis! Wydanie Specjalne 12/2016

    Jeśli słowo „słodkości” kojarzy Wam się z dużą ilością aksamitnego kremu, podanego pomiędzy warstwami puszystego ciasta, na bezie lub w formie boskiego deseru, z pewnością będziecie zachwyceni przepisami w tym numerze. Znajdziecie wśród nich zarówno bardziej czasochłonne, wykwintne wypieki na wyjątkowe okazje, jak i proste ciasta lub małe delicje, którymi uprzyjemnić można każdy zwykły dzień. Specjalnie dla zapracowanych mamy też sporo słodkości bez pieczenia. Zatem łasuchowanie czas zacząć!

Przyślij Przepis!

Przyślij przepis! to miesięcznik składający się wyłącznie z przepisów nadesłanych przez Czytelników lub zamieszczonych w serwisie przyslijprzepis.pl. Jest przeznaczony przede wszystkim dla osób, które często gotują i szukają różnorodnych i sprawdzonych przepisów na dania z łatwo dostępnych i niedrogich składników. Wybrane przepisy dodatkowo testuje nasza redakcyjna kucharka – Marta Krawczyk.

Za opublikowany przepis płacimy 75 zł, za przepis ze zdjęciem potrawy – 100 zł. Autor przepisu miesiąca otrzymuje 1000 zł. Osobę, która zaprosi nas do domu i pokaże, jak gotuje swoje ulubione danie nagradzamy kwotą 500 zł.

Przyślij Przepis! Wydanie Specjalne

Wydania specjalne miesięcznika są poświęcone jednemu z wybranych z Przyślij Przepis kulinarnych działów. Są adresowane do osób, które chętnie i często gotują i szukają sprawdzonych przepisów.

Kulinarne Hity

Kwartalnik bazuje na najciekawszych przepisach użytkowników serwisu przyslijprzepis.pl opatrzonych atrakcyjnymi zdjęciami. Znajdują się w nim stałe działy: śniadanie, obiad, kolacja, deser. Są to dania z pomysłem, przygotowane na bazie ogólnodostępnych składników, wymyślone przez osoby, dla których gotowanie jest prawdziwą pasją. Uzupełnieniem magazynu są wydania specjalne.