Warsztaty

Przez 9 miesięcy nasi użytkownicy mieli możliwość spotkać się z najlepszymi szefami kuchni, by razem z nimi przygotowywać smakowite dania i rozwijać swą pasję. Znawcy sztuki kulinarnej przekazywali swą wiedzę na temat dań głównych, zup, sałatek czy makaronów i wielu innych pysznych dań. Wszystkiemu towarzyszył pełen profesjonalizm i sympatyczna atmosfera. Warsztaty cieszyły się popularnością i za każdym razem przyciągały wielu miłośników gotowania.

Jeśli jesteś ciekawy, co działo się podczas poszczególnych spotkań, przeczytaj relacje ze wszystkich warsztatów. Zobacz i wypróbuj też przepisy szefów kuchni, które nasi użytkownicy przygotowywali co miesiąc podczas wspólnego gotowania.

 

Relacje z naszych warsztatów kulinarnych

dania z ziemniaków

Temat zajęć: dania z ziemniaków

Miejsce:
Restauracja Filmowa
ul. Sienna 39
00-121 Warszawa

To już siódma edycja Warsztatów pod Patronatem Akademii Kulinarnej.

Zobacz relację z warsztatów
dania z drobiu

Temat zajęć: dania z drobiu

Miejsce:
Restauracja Halka
ul. Pańska 85
00-834 Warszawa

Za nami kolejna, szósta już edycja Warsztatów Kulinarnych pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej. Tym razem motywem przewodnim były wyrafinowane dania z drobiu.

Zobacz relację z warsztatów
ryby i owoce morza

Temat zajęć: ryby i owoce morza

Miejsce:
Restauracja Meltemi
Drawska róg Szczęśliwickiej
02-202 Warszawa

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.

Zobacz relację z warsztatów
sałatki

Temat zajęć: sałatki

Miejsce:
Restauracja Sobienie Królewskie
ul. Sobienie Szlacheckie
08-443 Sobienie Jeziory

Kolejna, czwarta edycja Warsztatów Kulinarnych organizowanych pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej upłynęła pod znakiem degustowania i przygotowywania sałat.

Zobacz relację z warsztatów
przystawki

Temat zajęć: przystawki

Miejsce:
Restauracja Smaki Warszawy
ul. Żurawia 47/49
00-680 Warszawa

Tematem trzecich Warsztatów Kulinarnych były przystawki, a osobami, które wprowadzały uczestników w tajniki gotowania byli Kamil Kosnowski oraz Marcin Budynek.

Zobacz relację z warsztatów
zupy

Temat zajęć: zupy

Miejsce:
Restauracja Platter
ul. Emilii Plater 49,
00-125 Warszawa

Tym razem warsztaty poprowadził słynny Karol Okrasa. W swojej restauracji Platter pokazywał, jak gotować smaczne zupy. Dowiedz się, co się działo na majowych warsztatach.

Zobacz relację z warsztatów
dania główne

Temat zajęć: dania główne

Miejsce:
Restauracja Moonsfera
Wybrzeże Gdyńskie 4
01-531 Warszawa

Kucharz Jarosław Uściński z restauracji Moonsfera wprowadził uczestników w trudny kulinarnie świat dań głównych. Przeczytaj relację z kwietniowych warsztatów!

Zobacz relację z warsztatów
makarony i kluski

Temat zajęć: makarony i kluski

Miejsce:
Restauracja Tratoria Giancarlo
ul. Objazdowa 3,
05-077 Warszawa Wesoła

Zobacz relację z warsztatów
Relacja mięsa

Temat zajęć: Mięsa

Miejsce:
Restauracja Sowa & Przyjaciele
ul.Gagarina 2
00-754 Warszawa

Zobacz relację z warsztatów
Relacja warzywa i dania fit

Temat zajęć: Warzywa i dania fit

Miejsce:
Restauracja Masz Gulasz
ul.Piękna 15
00-549 Warszawa

Zobacz relację z warsztatów

Gwiazdy warsztatów

Marcin Budynek

Marcin Budynek

Karol Okrasa

Karol Okrasa

Jarek Uściński

Jarek Uściński

Kamil Kosnowski

Kamil Kosnowski

Dimitrios Anastasopoulos

Dimitrios Anastasopoulos

Paweł Hajn

Paweł Hajn

Giancarlo Russo

Giancarlo Russo

Robert Sowa

Robert Sowa

Urszula Ziół‚kowska

Urszula Ziółkowska

Wypróbuj przepisy na warsztatowe dania

Dania z ziemniakówDania z ziemniaków
Dania z drobiu Dania z drobiu
Ryby i owoce morza Ryby i owoce morza
Sałatki Sałatki
Przystawki Przystawki
Zupy Zupy
Dania główne Dania główne
Makarony i kluskiMakarony i kluski
MięsaMięsa
Przepisy warzywa i dania fitWarzywa i dania fit

Partnerzy warsztatów kulinarnych:


logo

Sagafoodini.plWiteksfit easyCookie e-mieszanie

TVP2Pytanie na śniadanieKobieta WpWP