Przez 9 miesięcy nasi użytkownicy mieli możliwość spotkać się z najlepszymi szefami kuchni, by razem z nimi przygotowywać smakowite dania i rozwijać swą pasję. Znawcy sztuki kulinarnej przekazywali swą wiedzę na temat dań głównych, zup, sałatek czy makaronów i wielu innych pysznych dań. Wszystkiemu towarzyszył pełen profesjonalizm i sympatyczna atmosfera. Warsztaty cieszyły się popularnością i za każdym razem przyciągały wielu miłośników gotowania.
Jeśli jesteś ciekawy, co działo się podczas poszczególnych spotkań, przeczytaj relacje ze wszystkich warsztatów. Zobacz i wypróbuj też przepisy szefów kuchni, które nasi użytkownicy przygotowywali co miesiąc podczas wspólnego gotowania.
Relacje z naszych warsztatów kulinarnych
Temat zajęć: dania z ziemniaków
Miejsce:
Restauracja Filmowa
ul. Sienna 39
00-121 Warszawa
To już siódma edycja Warsztatów pod Patronatem Akademii Kulinarnej.
Zobacz relację z warsztatówTemat zajęć: dania z drobiu
Miejsce:
Restauracja Halka
ul. Pańska 85
00-834 Warszawa
Za nami kolejna, szósta już edycja Warsztatów Kulinarnych pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej. Tym razem motywem przewodnim były wyrafinowane dania z drobiu.
Zobacz relację z warsztatówTemat zajęć: ryby i owoce morza
Miejsce:
Restauracja Meltemi
Drawska róg Szczęśliwickiej
02-202 Warszawa
Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Zobacz relację z warsztatówTemat zajęć: sałatki
Miejsce:
Restauracja Sobienie Królewskie
ul. Sobienie Szlacheckie
08-443 Sobienie Jeziory
Kolejna, czwarta edycja Warsztatów Kulinarnych organizowanych pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej upłynęła pod znakiem degustowania i przygotowywania sałat.
Zobacz relację z warsztatówTemat zajęć: przystawki
Miejsce:
Restauracja Smaki Warszawy
ul. Żurawia 47/49
00-680 Warszawa
Tematem trzecich Warsztatów Kulinarnych były przystawki, a osobami, które wprowadzały uczestników w tajniki gotowania byli Kamil Kosnowski oraz Marcin Budynek.
Zobacz relację z warsztatówTemat zajęć: zupy
Miejsce:
Restauracja Platter
ul. Emilii Plater 49,
00-125 Warszawa
Tym razem warsztaty poprowadził słynny Karol Okrasa. W swojej restauracji Platter pokazywał, jak gotować smaczne zupy. Dowiedz się, co się działo na majowych warsztatach.
Zobacz relację z warsztatówTemat zajęć: dania główne
Miejsce:
Restauracja Moonsfera
Wybrzeże Gdyńskie 4
01-531 Warszawa
Kucharz Jarosław Uściński z restauracji Moonsfera wprowadził uczestników w trudny kulinarnie świat dań głównych. Przeczytaj relację z kwietniowych warsztatów!
Zobacz relację z warsztatówTemat zajęć: makarony i kluski
Miejsce:
Restauracja Tratoria Giancarlo
ul. Objazdowa 3,
05-077 Warszawa Wesoła
Temat zajęć: Mięsa
Miejsce:
Restauracja Sowa & Przyjaciele
ul.Gagarina 2
00-754 Warszawa
Temat zajęć: Warzywa i dania fit
Miejsce:
Restauracja Masz Gulasz
ul.Piękna 15
00-549 Warszawa
Komentarze