Kulinaria to nie tylko gotowanie. To również kucharze, sposoby przygotowania dań, style, smaki, akcesoria. W cyklu wywiadów Na widelcu będziemy przybliżać Wam sylwetki znanych i nieznanych szefów kuchni, pasjonatów gotowania, organizatorów wydarzeń związanych z kulinariami i wielu, wielu innych ciekawych osób, których pasją są szeroko pojęte kulinaria.

Chcemy zainspirować Was do odkrywania nowych miejsc na mapie kulinarnego świata!

Przeczytaj nasze wywiady:

Łukasz Konik - kuchnia molekularna

Księgarnia Books for cooks

Z. Kozuba i Synowie - trunki

t-bar Dilmah

Marcin Mińkowski - Czarny Ląd

Izabela Popiołek - baristka

Czerwony widelec

Mistrzyni tortów

Piekarnia w Nepalu

Projekt Zawieszona Kawa

serwis Food Connect Mazowsze

Michel Moran - kuchnia francuska

Gavin Baxter - autor książki Smaki świata

Eugeniusz Mientkiewicz

Dimitrios Anastasopoulos - kuchnia grecka

Tomasz Kolecki-Majewicz - wina portugalskie

Tomasz Kolecki-Majewicz - Riesling