Kulinaria to nie tylko gotowanie. To również kucharze, sposoby przygotowania dań, style, smaki, akcesoria. W cyklu wywiadów Na widelcu będziemy przybliżać Wam sylwetki znanych i nieznanych szefów kuchni, pasjonatów gotowania, organizatorów wydarzeń związanych z kulinariami i wielu, wielu innych ciekawych osób, których pasją są szeroko pojęte kulinaria.
Chcemy zainspirować Was do odkrywania nowych miejsc na mapie kulinarnego świata!
Przeczytaj nasze wywiady:
Łukasz Konik - kuchnia molekularna
Marcin Mińkowski - Czarny Ląd
Izabela Popiołek - baristka
Czerwony widelec
Mistrzyni tortów
Piekarnia w Nepalu
Projekt Zawieszona Kawa
serwis Food Connect Mazowsze
Michel Moran - kuchnia francuska
Gavin Baxter - autor książki Smaki świata
Eugeniusz Mientkiewicz
Dimitrios Anastasopoulos - kuchnia grecka
Tomasz Kolecki-Majewicz - wina portugalskie
Tomasz Kolecki-Majewicz - Riesling
Komentarze